به طور کلی یادگیری هر زبان جدیدی میتواند سخت و چالش برانگیز باشد اما برخی از زبانها در دنیا وجود دارند که به عقیده زبان آموزان پیچیدگی بیشتری نسبت به سایر زبانها داشته و برای یادگیری آنها باید انرژی و وقت زیادی صرف شود. در این مقاله از مدیا زبان به معرفی 6تا از سختترین زبانهای دنیا خواهیم پرداخت. همراه ما باشید.
لیست 6 زبان سخت دنیا
1) زبان ماندارین
- زبان رسمی: چین، هنگ کنگ، ماکائو، سنگاپور
- صحبت کنندگان: 1.28 میلیارد نفر
زبان ماندارین سختترین زبان دنیا است. این زبان برای افرادی که زبان مادری آنها از سیستم نوشتاری لاتین استفاده میکند، بسیار دشوار بوده و روند یادگیری آن هم پیچیدگیهای خاصی به همراه خواهد داشت. چیزی که زبان ماندارین را سختتر میکند، این واقعیت است که ماندارین یک زبان با هزاران کاراکتر و یک سیستم نوشتاری مرموز است. ماندارین یک زبان آوایی نیست و حفظ کردن کلمات و نوشتن به این زبان میتواند مشکلساز باشد. جستجوی کلمات چینی در فرهنگ لغت به عنوان یک مهارت در چین در نظر گرفته میشود که همین موضوع نشان میدهد زبان ماندارین تا چه حد سخت است.
2) زبان ژاپنی
- زبان رسمی: ژاپن
- صحبت کنندگان : 120 میلیون نفر
زبان ژاپنی یکی دیگر از زبانهای سخت برای همه کسانی است که در کشورهای انگلیسی زبان، اسپانیایی زبان یا فرانسوی زبان بزرگ شدهاند اما در عین حال ممکن است برای کسانی که به خوبی به زبانهای آسیای شرقی مسلط هستند، آسان باشد. زبان ژاپنی، زبان بومی مردم ژاپن است که به زبان خود بسیار افتخار کرده و برای ترویج آن تلاش میکنند. ژاپنی به دلیل وجود ساختار پیچیده جملات، هزاران کاراکتر کانجی و دهها گویش زبانی پیچیده است.
3) زبان روسی
- زبان رسمی: روسیه، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان
- صحبت کنندگان : 150 میلیون نفر
زبان روسی از گرامر بسیار پیچیدهای برخوردار است به گونهای که حتی برخی از مردم کشورهای روسزبان، نمیتوانند بهراحتی بخوانند یا بنویسند. حدود 150 میلیون نفر در جهان به این زبان صحبت میکنند. زبان روسی در کشورهایی مثل روسیه، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان و ازبکستان زبان رسمی محسوب میشود.
4) زبان ترکی
- زبان رسمی: ترکیه
- صحبت کنندگان : 170 میلیون نفر
زبان ترکی در حالت کلی به 35 زبان تقسیم میشود. از این میان 3 زبان ترکی، ترکی آذربایجانی، ترکی استانبولی و ترکی ازبکی از همه شناخته شدهتر هستند. ترکی، زبان مادری حدود 170 میلیون نفر است که از این میان، ترکی استانبولی حدود 40% تمام ترکزبانان را شامل میشود.
در زبان ترکی، فعل بودن وجود ندارد. برخی از قسمتهای این زبان مشابه دستور زبان آلمانی و ژاپنی است برای همین یکی از زبانهای سخت دنیا محسوب میشود.
5) زبان عربی
- زبان رسمی: 26 کشور مانند عربستان سعودی، مصر، یمن و...
- صحبت کنندگان: بیش از 300 میلیون نفر
زبان عربی ششمین زبان رسمی سازمان ملل و دومین زبان در فهرست سختترین زبانهای دنیا برای یادگیری است. این زبان در کشورهای خاورمیانه و آفریقا با بیش از 300 میلیون بومی بسیار محبوب بوده و افراد زیادی آن را یاد میگیرند زیرا زبان رسمی دین اسلام نیز است. یادگیری این زبان شما را با برخی از بهترین آثار ادبی و نوشتههای تاریخی آشنا کرده و معمولا یادگیری آن تا دو سال طول میکشد. به دلیل لهجهها و واژگان متعدد، سبک نوشتن از راست به چپ، تلفظهای سخت و کمبود حروف صدادار در زبان، یادگیری آن سخت خواهد بود.
از دست ندهید: چگونه بدون کلاس، زبان انگلیسی را یاد بگیریم؟ | بهترین روش یادگیری زبان در خانه
6) زبان فارسی
- زبان رسمی: ایران، افغانستان، ازبکستان، تاجیکستان
- کشورهایی که زبان برخی از مردم فارسی است: بحرین، پاکستان، هند، عراق، ترکیه، چین
- صحبت کنندگان: بیش از 70 میلیون
از نظر کشورهای اروپایی که هیچ شناختی نسبت به زبان فارسی یا عربی ندارند، فارسی یکی از زبانهای سخت دنیاست اما به جز این مسئله، عوامل دیگری هم وجود دارند که باعث شدهاند زبان فارسی زبان سختی باشد.
شکل نوشتاری زبان فارسی از عربی گرفته شده و آنچه ما امروز به عنوان خط فارسی میشناسیم در اصل رسمالخط عربی است. اضافه شدن «پ»، «ژ»، «گ» و «چ» به خط الرسم عربی، ساختار نوشتاری زبان فارسی را به وجود آورده است. همین موضوع باعث گیج شدن زبانآموزان زبان فارسی میشود.
مقاله پیشنهادی به شما:
«یادگیری سریع زبان انگلیسی بدون هیچ کلاسی»
پیچیدهترین زبانهای دنیا
شاید بتوان از میان تمامی زبانهایی که تا به حال از آنها گفتیم، زبانهای چینی، ژاپنی و روسی را به عنوان سختترینو پیچیدهترین زبانها بشناسیم. این زبانها از ساختار پیچیدهای تشکیل شدند و اگر کسی زمینه کمی در مورد هریک داشته باشد، میداند که برای یادگیری آنها باید فرآیند بسیار سختی طی کند.
8 نکته برای یادگیری سختترین زبانهای دنیا
- از صحبت کردن نترسید.
- مدت زمان مطالعه و پیوستگی و چگونگی آن بسیار مهم است.
- زبان را نباید حفظ کنید بلکه باید ملکه ذهن خود کنید.
- با کلمات جدید جمله بسازید.
- زبان را از روش صحیح و علمی یاد بگیرید.
- فیلم های زبان اصلی ببینید.
- از افراد متخصص کمک بگیرید.
- در صورت امکان یک پارتنر برای یادگیری آن زبان پیدا کنید.
شما کدام یک از این زبانها را میشناسید یا علاقهمند به یادگیریشان هستید؟
منتظر پاسخ شما هستیم.
برای دریافت جزوه فرندز اینجا کلیک کنید.